woensdag 12 augustus 2015

Varkensprijzen belgie

Voor varkens geboren en opgegroeid in België vragen wij om volgende landen op het VKI-formulier te vermelden: Japan, Zuid-Korea, Zuid- Afrika, . Specifiek nieuws over de varkensprijzen en de actuele marktcijfers van biggen, vleesvarkens en zeugen. Recentste : week - Verkoopsweek van maandag oktober tem vrijdag november. Hier vind je de recentste marktberichten over varkens. BTW, af boerderij, op basis van levend gewicht.


Evolutie van de termijnmarktnotering voor tarwe, maïs, sojameel en de spotprijzen voor varkens veevoeder en de MAS-index.

Slachtingen vleesvarkens België. Onder de rubriek Svin staan varkensprijzen. De Europese varkensmarkt toont zich deze week redelijk in evenwicht. Naast veel stabiele noteringen gaan de prijzen in Nederland en België.


Bij een goede vraag blijven veel Europese varkensprijzen stabiel. Bekijk de historiek van de varkensprijzen. België en Europa (Frankrijk, Spanje, Duitslan …). Op vier maanden tijd is het verschil in biggenprijs ( België -Duitsland) van 3.

De varkensprijzen hebben ook duidelijk hun bodem gezien en . Zowel de biggenprijzen als de vleesvarkensprijzen laten voor deze week een scherpe daling zien. Dat terwijl de prijzen in Duitsland veel . Het betreft een index over Noordwest-Europa, die is samengesteld met varkensprijzen uit Duitslan Denemarken, Nederland en België. Droogtetoestand en waterinfo in België Lees meer. Varkensprijs , biggenprijs en zeugenprijs. Wekelijkse prijzen van varkens, biggen en zeugen ontvangen?


Schrijf u hier in en ontvang de varkensprijzen iedere . Ook Febev, de federatie van slachterhuizen in België , ziet de situatie nog verslechteren. De bedrijven verliezen nog meer geld. Vleesverwerkende bedrijven in België , en bij uitbreiding in heel Europa, zitten met de handen in het haar. De hoop op stabiele varkensprijzen moet nog even vooruit worden geschoven.


De uitbraak van Afrikaanse varkenspest in België brengt . Iedere week presenteren wij u de meest actuele varkensprijzen. ForFarmers profiteert van herstel melk- en varkensprijzen. De recente uitbraken van AVP bij wilde zwijnen in België drukt de stemming bij . Door de lokale dioxinecrisis hebben de Duitse slachthuizen vrijdag beslist de varkensprijs met 23cent te laten zakken.

A Economisch belang en structuur van de varkenshouderij in België. APELDOORN - Vion houdt zijn varkensprijs voor deze week onveranderd op € per kilo geslacht gewicht. Het aanbod van vleesvarkens is . De markt is vriendelijk, maar door het . Een varkensaanbod van procent, lage gewichten, betere vleeshandel en een zeer goede vraag van de slachterijen. Voor het eerst in jaar is in België weer Afrikaanse varkenspest. Amerikaanse tarieven heeft de varkensprijzen in China al fors doen dalen.


Vragen of telefonisch reserveren? We staan klaar om uw vragen te beantwoorden! Als Duitsland wel wordt geïsoleer krijg je opnieuw een opwaarts aanzuigeffect van de varkensprijzen. De vraag naar Nederlands vlees in Belgie neemt af waardoor in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts