woensdag 21 januari 2015

Watermeterstand

Het doorgeven van uw watermeterstand is belangrijk, omdat u dan betaalt voor uw daadwerkelijke waterverbruik. Heeft u hulp nodig bij het doorgeven van de watermeterstand ? Watermeter en watermeterstand in beeld. Dit is het nummer van de watermeter.


Het is alweer het einde van het seizoen. Dus tijd om de standen van uw watermeter aan ons door te geven.

U kunt uw watermeterstand als . Hoe lees ik mijn watermeterstand af en geef ik de stand door? Waarom en wanneer moet ik de watermeterstand doorgeven? Hebt u van ons een opnameverzoek ontvangen? Dan kunt u op deze pagina heel eenvoudig uw meterstand doorgeven. Geef uw meterstand makkelijk door via onze website.


Eenmaal per jaar komen onze opnemers de meterstand noteren. Indien u niet aanwezig bent, wordt er een meterstandkaartje in . De watermeter is blauw, klein, rond en heeft een klepje.

Hij zit vaak onderin de meterkast. Ook het laatste (draaiende) cijfer telt mee. Als u uw watermeterstand niet op tijd doorgeeft, komt een medewerker van Waternet langs. We zijn nu bezig met een proef. Jaarlijks ontvangt u in december het verzoek uw meterstand door te geven.


Bekijk hieronder het instructiefilmpje hoe dit in zijn werk gaat: . Lees hier hoe u uw meterstanden door kunt geven aan Vitens. U moet de meterstand elk jaar doorgeven aan uw drinkwaterbedrijf. Het drinkwaterbedrijf gebruikt die stand om uw waterverbruik te berekenen en te factureren . Wat vind ik terug in de online klantenzone van De Watergroep?


Meternummer: dit is het nummer van je watermeter. Controleer of de laatste cijfers dezelfde zijn als het nummer op je meterbrief. Onlangs heeft een groep buurtbewoners een oproep van Waternet ontvangen om de stand . Het privacybeleid van Pidpa kan u hier vinden.


Op je uitnodiging die je ontving per mail of brief staat het codenummer vermeld die je hier nodig hebt. Ik heb 10jaar lang mijn water meterstand niet opgegeven dat is mijn fout en tot zo ver ik weet niemand van evides langs bij mij gekomen . Vul hieronder uw tuinnummer in. About of these are fans, are water dispensers, and are display racks. Heeft u onlangs een verzoek tot opname van de meterstand .

We ervaren momenteel problemen met het online registreren van de watermeterstand. Momenteel krijgt u geen bevestiging, maar uw . Liever op papier uw stand doorgeven, haal dan een watermeter. WML is uw persoonlijke online omgeving.


Hier bekijkt en beheert u uw gegevens, waterverbruik, termijnbedrag, facturen of geeft u een verhuizing door. We hebben gemerkt dat de watermeter verhoogt terwijl er (volgens ons) geen . Ongeveer zes weken voor uw periodeafrekening ontvangt u per e-mail of per post een kaart met het verzoek om de watermeterstand op te nemen en deze door . Heeft u een vraag over de meterstand van uw watermeter? Bekijk dan hier onze veelgestelde vragen over de meterstand. Iedere tuin heeft een eigen watermeter die in oktober afgelezen moet worden. Het kan voorkomen dat de put waar de meter zich in bevindt gedeeld wordt met . Water meter stand pipes for under-floor hydrants (various items) - Order before 21:0 same day dispatch.


De firma De Watergroep stuurde een brief aan alle inwoners van de gemeente met de vraag om binnen de dagen hun watermeterstand. Lees uw watermeterstand op afstand af! Na het aansluiten van een pulsteller op uw debietmeter is het aflezen van meterstanden niet meer . See what people are saying and join the conversation.


Zonder dat u daar erg in heeft kunnen in uw woning liters water wegstromen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts