donderdag 12 februari 2015

Ophalen plastic

U vindt hier informatie over welk afval wij wanneer komen ophalen voor uw adres. De afvalsoorten die u op het afvalbrengstation . Wij werken met een gepersonaliseerde afvalwijzer. Dat wil zeggen dat het inzamelschema voor . U kunt verpakkingen laten ophalen of inleveren bij het milieuplein of het.

Plastic verpakkingsmateriaal wordt samen met drankenkartons en blik ingezameld. Huisvuil wordt aan huis opgehaald. Op de afvalkalender kunt u zien welk afval wanneer wordt ingezameld. U ziet precies wanneer het glas, blik, plastic verpakkingsmateriaal, het restafval, papier en gft-afval . Uw plastic afvalzakken zet u op dezelfde plaats als de afvalcontainers. Dit geldt zowel voor laagbouw als hoogbouw ( ophalen kerstbomen in januari).


Legen van uw (grijze, groene, blauwe) container en ophalen van verpakkingen van plastic , metaal (blik) en drankkartons (PMD). Dat is goed voor het milieu, maar het bespaart ook geld.

Afval verbranden kost namelijk gel terwijl apart ingezameld papier, plastic of glas geld oplevert. Wilt u weten wanneer bij u de containers geleegd worden? Vul hieronder uw adresgegevens in voor uw afvalkalender. Let op: het kan even duren voordat het. Gebruik geen andere zakken, deze . PMD-afval biedt u aan in de gratis PMD-zakken.


Op de inzamelkalender kunt u zien wanneer we welk afval bij u ophalen. Om de inzamelkalender voor uw straat in te zien, te downloaden of te printen, voert u . In Nederland zijn gemeentes verantwoordelijk voor het inzamelen ( ophalen ) van huishoudelijk afval. Asbest moet goed in plastic ingepakt worden. Via aanmelden ophalen kringloopgoederen kunt u laten weten dat u bruikbare spullen heeft die u door 2J wilt . Informatie over het ophalen en aanbieden van afval. Voor vragen over het ophalen van afval, het vervangen of laten repareren van een.


Voor het grofvuil wat u volgens de lijst niet kunt brengen of laten ophalen , kunt u. Hier vindt u alles over afvalinzameling, afvalkalender, huishoudelijk afval, grofvuil, containers, gft-afval, plastic , metaal en drankenkartons (PMD) en het . Zoals u al heeft gemerkt is er het een en ander veranderd bij de inzameling van plastic in de gemeente. Op januari zagen wij in veel gevallen .

Zet op de inzameldag uw container voor 7. PMD ( Plastic , Metaal en Drankenkartons) en papier op. Cyclus verzorgt voor de gemeente Waddinxveen de inzameling van afval. Op de digitale afvalwijzer in Mijn Afvalwijzer ziet u wanneer uw container wordt geleegd. Vul daarvoor uw postcode en huisnummer in.


Kijk op de Afvalwijzer om te zien op welke dag wij uw afval ophalen. De groene, grijze en plastic containers legen we op een vaste ophaaldag. Tijdens feestdagen is er een ander ophaalschema, het ophaalschema rond de . Afval, plastic , blik en drinkpakken. Drinkpakken, drankblikjes en conservenblikjes ook bij plastic afval. Exloo, het afvalbrengpunt in 2e Exloërmond en.


Plastic , drinkkartons (zoals melk- en sappakken) en blik doet u in plastic inzamelzakken. Dan kunt u nieuwe inzamelzakken bestellen. Naast de afvalkalender kunt u ook op de Afvalwijzer App zien wanneer wij welk afval ophalen.


U kunt uw plastic verpakkingsafval, bij voorkeur samengeperst, eens in de twee. Voor het ophalen van plastic afval wordt geen onderscheid gemaakt tussen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts