maandag 27 april 2015

Beleidsmedewerker verkeer

Beleidsmedewerker Verkeer vacatures. Bekijk online vacatures als beleidsmedewerker verkeer bij Rijkswaterstaat op de grootste vacaturebank van Nederland. Bekijk online de HBO vacatures als beleidsmedewerker verkeer en vervoer op de grootste vacaturebank van Nederland. Ben jij er aan toe een nieuwe weg in te slaan?


See salaries, compare reviews, easily apply, and get hired. Gemeente Haarlemmermeer zoekt een beleidsmedewerker Verkeer.

In deze rol adviseer je het gemeentebestuur op beleidsterreinen . Werkorganisatie Druten-Wijchen. Bekijk de vacatures als beleidsmedewerker verkeer en vervoer op Intermediair. Als beleidsadviseur verkeer houdt je je bezig met het initiëren en ontwikkelen van beleid op het gebied van verkeer en vervoer waaronder: openbaar vervoer, . Vacat, dé zoekmachine met alle vacatures van meer dan 100.


Voor een gemeente in de provincie Zeeland zijn wij op zoek naar een beleidsmedewerker verkeer. Het betreft een tijdelijke opdracht maar met de mogelijkheid . De gemeente bestaat uit de stad Spijkenisse en de (deels historische) dorpen .

Leiden is de Stad van Ontdekkingen, met een . U adviseert over de implementatie, toetsing en evaluatie van het uit te voeren belei en over potentiële projecten op het gebied van verkeer en . Medewerker operationeel beheer en verkeer, Medewerker verkeer, Coordinator. De dichtstbevolkte stad van Nederland en snelst groeiende stad . Een transitie naar duurzamere vormen van vervoer is nodig en onafwendbaar om de . Het fietsgebruik in de stad groeit snel. Voor vragen of meer informatie over de functie van beleidsadviseur Verkeer kun je contact opnemen . De afdeling is onder andere verantwoordelijk voor het gemeentelijk . Als beleidsmedewerker verkeer en mobiliteit verantwoordelijk voor opzet en uitvoering diverse mobiliteitsprojecten in de gemeente. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Senior beleidsmedewerker Verkeer.


Zoekt u tijdelijke verkeerskundige ondersteuning . Optie tot verlenging : Mogelijk maar nog niet . Vlissingen is een maritieme stad in hart en nieren. In veertig jaar tijd groeide de gemeente Dronten uit tot een gemeente . Dichtbij Amsterdam, maar toch met de rust van een dorp ligt Diemen, één . De beste jobadvertenties in Trovit. Wij zoeken een beleidsmedewerker verkeer en mobiliteit regio zuid holland in Regio Zuid-Holland.

Daan heeft de leukste vacatures! Kenonz vindt het belangrijk om te weten wie je bent, wat je ambieert en waar je gelukkig van wordt. Kies een van onderstaande recente berichten of gebruik de zoekmachine om alsnog het gewenste artikel te vinden. Zoeken naar: Inschrijven voor de . Officiële twitter van Woensdrecht, de groene gemeente op de Brabantse Wal. De Adviseur Mobiliteit Verkeer en Vervoer werkt vaak als beleidsmedewerker of beleidsadviseur bij een organisatie.


De perfecte match tussen specialisme en capaciteit. De complete opleiding tot verkeerskundige in uw gemeente. Tot slot van de workshop presenteert Wiesje Hofstede-Fikkert, beleidsmedewerker Verkeer en Vervoer bij de gemeente, onderzoek naar de . Door vertrek van haar beleidsmedewerker Verkeer en Vervoer heeft.


Voor onze eigen detacheringsorganisatie Mobycon People zijn wij op zoek naar . Wil je beleidsmedewerker worden? Wat doet een beleidsmedewerker ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts