vrijdag 22 mei 2015

Losse tank buitenboordmotor

Yamaha buitenboordmotor met losse tank Goed onderhouden en weinig gebruikte takt pk yamaha met losse tank. Ik verkoop de motor omdat de boot . Deze stootvaste brandstoftank inclusief reserve-reservoir is geschikt voor praktische elke buitenboordmotor. De tank is makkelijk draagbaar en in verschillende . Aanbieding: 3euro voor een brandstoftank met aansluiting geschikt voor Yamaha. Buitenboordmotor tank geschikt voor Yamaha of liter evt met . Onze externe buitenboordmotor tanks beschikken allemaal over een CE keurmerk.


De tanks zijn uitvoerig getest en worden geleverd met jaar garantie. Handige draagbare brandstoftank voor buitenboord motoren. Selecteer losse producten om direct mee te bestellen of selecteer alles. Brandstoftank buitenboordmotor van liter. Compleet geleverde benzinetank met slang, knijpbal en connector.


Helft van de prijs van originele benzinetanks. Artikel: 65000-95D01-0Suzuki brandstoftank kunststof liter + niveau meter in dop. Losse tankdop voor brandstoftanks # 0080en #008010A.


Onderdelen en accessoires voor buitenboordmotoren. Afbeelding van liter brandstoftank met wielen. Vrijwel alle boten met buitenboordmotoren of hekaandrijving gaan slingeren bij lagere snelheden.


Dé specialist in buitenboordmotor accessoires.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts