dinsdag 11 augustus 2015

Liander slimme meter app

Met behulp van de slimme meter kunt u energie en geld besparen. With the smart meter you can save energy and money. Energy consumption managers such as an app or portal give you an even better idea of your energy . Koppel de slimme meter dan aan een apparaatje of een app , oftewel een.


Hoe lees ik de meterstanden af? Kan ik de slimme meter koppelen aan apps ? Lees in deze blog alles over de . We hebben een slimme meter en leveren stroom dmv zonnepanelen. Met een slimme meter hoef je de meterstanden niet zelf door te geven. Je kunt jouw verbruik dan live volgen via een app of op een website. Welke nadelen kleven er aan de slimme meter ? Je krijgt veel meer grip op je energieverbruik als je een verbruiksmanager koppelt aan je slimme meter.


Dat is een app voor je mobiel of PC, of een schermpoje . Wie kiest voor delen met een (internet) apps moet dit de slimme meter dit . De slimme meter is een digitale energiemeter. De meter is een vervanging voor de . Het uitlezen van de slimme meter kan met apps of apparaten. Nederlandse meterkasten hangen kunnen meer meten dan het daadwerkelijke verbruik. Zo hoeft de eigenaar van de slimme meter geen meterstanden meer door te.


Liander leest de slimme meter elke twee maanden uit. Wauw, net even in de GreenChoice app gekeken. Door aan de slimme meter een app of tablet te koppelen, kan je analyses van de opgeslagen. Een slimme meter zorgt in de eerste plaats voor gemak. Goed om te weten dat je de slimme meter ook mag weigeren.


En als je een app of slimme thermostaat koppelt, kun je zelfs real-time je . Met een app die communiceert met de slimme meter kunnen huishoudens zien wanneer de energieprijzen laag zijn, of juist hoog. Van displays aan de muur tot apps op je telefoon of tablet, van gratis tot duur. Het beheer over de slimme meter verloopt softwarematig. Oxxio App leest de slimme meter één keer per nacht uit en toont die gegevens in een grafiek per uur, dag en maand.


Voor Oxxio-klanten heeft de app extra tools . Haal meer uit je slimme meter en bespaar energie! Een app op je telefoon of een kastje aan de muur om je meetgegevens te bekijken. Tip: Met onze Mijn Nuon App volgt u uw verbruik nog makkelijker en overal. Geen meterstanden meer doorgeven. Inzage in uw energieverbruik: u ontvangt elke twee maanden een overzicht van uw energieverbruik.


Stedin geeft meer uit aan nieuwe netten en slimme meters. Energy Vikings en de website Enelogic de identiteit van . Stapsgewijs worden analoge meters . Consumenten kunnen via de app makkelijker inzicht krijgen in hun. De consument kan die data vervolgens inzien via het web, een app of een . Als u wilt, kunt u meer met de slimme meter.


Via apparaten, apps en websites, kunt u inzicht krijgen in uw eigen . De bijbehorende app slaat de data ook (encrypted) op. Veel van het protest tegen slimme meters draait om privacy. De gebruiksgegevens van de burger komen in handen van de energiemaatschappijen. In mijn nieuwe vebruik is te zien dat sindsdien mijn gas vebruik gigantisch is gestegen en ik. Wanneer u een slimme meter en zonnepanelen heeft dan is het.


Gegevens van een slimme meter onthullen intieme details van iemand privéleven en. Hoe vaak dit gebeurt is afhankelijk van je instellingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts