donderdag 11 juni 2015

Werkverkeer magneet sticker

Deze magneetsticker “ werkverkeer ” is zeer eenvoudig in gebruik. Door de magneet kan u dit model zeer eenvoudig gebruiken en is het plaatsen op een ander . Met dit reflecterende bord kunt u medeweggebruikers attenderen op het feit dat uw voertuig . Werkverkeer magneetsticker (magneetbord). De plaat heeft de verplichte dikte van 85 .

Aanduiding met tekst WERKVERKEER , uitgevoerd op een gele ondergrond met reflectie klasse materiaal. Reflecterende klasse sticker op magneetplaat. Herkenbaar als werkverkeer de weg op, met de juiste markeringen en een officieël zwaailicht. Bord werkverkeer met zuignappen 41x8cm bord werkverkeer magneet. Muursticker4sale is de website voor muurstickers en raamstickers voor 12:00 . Autobord WERKVERKEER magneet 25x5cm.


Product informatie: Afmeting 25xcm. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.

Beschikbaar in aluminium, met zuignappen, als sticker en magneet. Diverse afmetingen verkrijgbaar . De sticker is voor permanente bevestiging. Plaats je gemakkelijk op plaatwerk achter op auto.


Met een magneet sticker of maagneetplaat kunt u met auto, privé en zakelijk rijden, of tijdelijk met werkverkeer. De werkverkeer magneetsticker kan naar wens . Het antwoord is in feite heel simpel: een bordje werkverkeer levert geen. Die hebben dan vaak een magnetische sticker die ze achter op de . Niet alleen voor uw auto, maar elk stalen of ijzeren oppervlak!


Magneetplaat Magneetplaat werkverkeer van flexibele kunststof. STICKER LANGZAAM RIJDEND VERKEER. Evert Hammink levert snel en voordelig! BORD WERKVERKEER MET MAGNEET 400X100MM Art. Bestel gemakkelijk het werkverkeer bordje voor in de auto!


Gebruik het bord bij wegwerkzaamheden. Levering inclusief zuignappen voor makkelijke .

Dit doe je het eenvoudigst door aan te tonen dat je werkverkeer bent. Met onze bordjes, magneten of stickers zit je altijd goed. Uitgevoerd met klasse reflectie voor extra attentiewaarde.


A = afvalvervoer) afmeting: 4x 3mm. Leverbaar als sticker of als magneet. Via onze webshop kunt u eenvoudig Borden en stickers bestellen. Materiaal: magneetfolie , voorzien van gele reflecterende sticker en zwarte tekst ` werkverkeer ` Overig: wordt o. Nee, Magnetisch , Geel, 3x 70. Meestal zijn het ook magneetplaten.


Magneetstickers of magneetplaat kunt u gebruiken op alle metalen vlakke. In twee versies te verkrijgen, als sticker of magneet. Alarmstickers , waarschuwingsstickers , instructies, servicelabels, dealerstickers , een telefoonnummer, een merklogo en aanduidingen voor werkverkeer.


De maximale printbreedte van een magneetsticker is 60 . Zuignapbordje Verkeersregel Gele Sticker gallery.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts