dinsdag 28 juli 2015

Discobal op batterijen

Discobol - Party Fun Lights - centimeter. LED RGB discobal op batterijen en via USB-kabel. Deze LED discobal werkt op batterijen maar kan ook via een speciale USB-kabel worden aangesloten.


Klik en zie welke winkel de beste prijs voor discoballen aanbied. De Duracell Plus batterijen zijn betrouwbare AA alkaline batterijen.

Gebruik ze voor al je speelgoedartikelen, klokken, MPspelers, zaklampen en portable . Voor 23:Besteld = Morgen in Huis! Bestel bij Bax Music met dagen bedenktijd. Ideaal voor in een kinder of tienerkamer. Discobal 20cm met motor op batterijen (volt LR20).


Discoballen en Verlichting online kopen bij DreamLand. Online js led rgb discobal op batterijen en via usb - kabel kopen of bestellen.

In dit artikel zit een leuke LED discobal. De discobal werkt op batterijen en kan . Bij Alecto vind je de hoogste kwaliteit. In eigen huis ontwikkel getest en verbeterd.


Bekijk alle specificaties en beoordeel. Een stopcontact heb je er niet voor nodig, want ze werken op batterijen. Bellenblaasmachine (1ml, Batterijen ). De kleuren van de discobal zijn roo groen en blauw . De lichtslinger werkt op twee AA- batterijen (niet inbegrepen). Een discobal waarmee je je kamer een stuk feestelijker kunt maken.


Zet een spotje op de bal voor een leuk effect op je muren. Dance Cube Mini Disco Speaker Zwart. Portable Disco Speaker met Led. DISCOBAL MET LED-VERLICHTING DISCOBAL MET LED-VERLICHTING.


Een kleine lamp met grote effecten.

Deze mini discolamp vult de hele ruimte met mooie lichteffecten. Deze lamp heeft verschillende licht effecten waarmee uw discofeest zeker zal slagen. PARTY BALL, DIA CM MET LED WERKT OP BATTERIJEN Expand.


De lamp bestaat uit een roterende discobal met spiegels die op batterijen werkt en een spotlight met vier kleuren led-lampjes. Als de goedheiligman een lichtzwaard aanschaft of een XL discobal , weet hij waar hij aan toe is. Maar soms zijn de batterijen zo verstopt dat je . GRATIS verzending vanaf en snelle levering! Je feestje is pas compleet met deze discobal. Maak ieder feest compleet met deze langzaam ronddraaiende discobal.


Met deze LED kristallen discobal tover je je kamer om tot een gezellige disco. De bal geeft mooie gekleurde lichteffecten. Heeft een ingebouwde discobal en heeft een microfoon inbegrepen. Als je een discobal gaat huren, denk er dan aan dat je deze spiegelbol.


Eenvoudige installatie en gebruiksvriendelijk. Werkt op AA- batterijen (niet inbegrepen). This Disco Ball will add fun and colour to any home office or computer desk.


Let op de juiste polariteit bij het plaatsen van de batterijen. NOONDAY Party Speaker M, Disco LED Lights, Bluetooth, line-in, discobal ,. Showtec spiegelbol motor op batterijen. Deze kleine hand ventilator zorgt voor verkoeling op warme dagen. De hand ventilator verspreidt een aangename, verkoelende waterdamp door het huis.


Voeding: 3x AA batterijen (niet inbegrepen), Hoogte: 12cm, diameter bal: 5cm, Kleur: Zwart. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Dan wordt je bestelling gratis .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts