vrijdag 10 juli 2015

Gasfles sleutel

Deze steeksleutel is speciaal gemaakt om de drukregelaar goed vast te kunnen draaien op de grote gasflessen. De gasflessleutel is gemaakt van staal en . Gasfles sleutel shell M steek sleutel. Productinformatie: Gimeg mm gasfles steeksleutel.


Nooit meer zoeken naar een passende sleutel.

Met deze handige sleutel voor gasflessen. Een gasfles van Antargaz koppelt u snel en eenvoudig aan uw toestel. Controleer de aanwezigheid van een . Gebeurt dit niet, dan kan het zijn dat de gasfles niet voldoende wordt geopend of dichtgedraaid. De sleutel moet bovendien altijd bij de . Voor tractor onderdelen, oldtimer onderdelen en gereedschap in de agrarische sector.


Op zoek naar gasfles toebehoren? Ook alle reserveonderdelen van camper en .

Veel cilinders hebben een kraan die alleen bediend kan worden met een speciale sleutel. Deze uitvoering kan maten kranen . Er zijn geen zoekresultaten gevonden! Veiling Gasbrander gereedschappen Bekijk meer veiling kavels: Gasbrander . Bevestig de verbindingsmoer (linkse draad) op de gasfles met behulp van de juiste moer- of steeksleutel.


Houd er rekening mee dat het verbindingsstuk van de . Gietstalen gasfles sleutel - Gietstalen hoeksleutel mm - Voor argon, gas- en zuurstofflessen. De Benegas gasfles is een lichtgewicht gasfles met een vulling van kg. Gebogen combisleutel voor deaansluitingen van de gasfles. Voor gas- en zuurstofflessen Gietstalen hoeksleutel.


Ter afdichting van een aansluiting op de gasfles worden rubber ringen geplaatst. De ringen worden geleverd voor industrie aansluiting (groot gat), universele . Geffen Products Technische groothandel voor al uw snijbranders en toebehoren met snelle levering! Voor gebruik in de aluminium lpg gasflessen. Camping gasflessen , Campingaz bbq en Primagaz gasfles.


Bij van den Tempel bent u aan het juiste adres voor het aanschaffen van bijna alle soorten gas en gasflessen. Ook kunnen wij uw lege gasfles omruilen voor .

Hangslot ABUS met cijfercode€ 2excl. Stevig messing hangslot met hoge beugel. Inclusief cijfercode en sleutel. Heavy-Duty gasfles moersleutel voor het aansluiten van regulators op glasflessen. Schrijf de eerste review over dit product.


De snelkoppeling (op de Calypso: uniek, makkelijk en veilig). VASTZET SLEUTEL VOOR HAAKSE SHELL KOPP. Kwaliteitsproducten voor een vaste lage prijs. Buiten onze klus services kun je bij ons ook terecht voor een uitgebreide sleutel -service. Sluit de drukregelaar aan op de gasfles.


Gebruik hiervoor een BACO sleutel. En draai de gaskraan van de gasfles open. Laat het apparaat zo minuut staan. Een stappenplan om zelf eenvoudig en veilig je gasfles aan te sluiten of los te koppelen.


Elke niet-gebruikte gasfles is steeds dichtgedraaid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts