donderdag 3 september 2015

Intelligente meter

Een slimme meter is een digitale gas- en elektriciteitsmeter die zowel op locatie als op afstand kan worden uitgelezen. De meter is een vervanging voor de . De slimme meter is de laatste tijd negatief in het nieuws. Welke nadelen kleven er aan de slimme meter ? Wij zetten er in dit blog vijf op een . Met een slimme meter hoef je de meterstanden niet zelf door te geven.


Maar wat is een slimme meter precies? Wat zijn de voordelen en wat moet je doen als je . Lees ook informatie over planning, privacy, meterstanden en handleidingen van de . Hoe u meterstanden uitleest, waar de knoppen op de meter voor zijn en wat een knipperend lampje betekent, vind u in de handleiding van de slimme meter. Afspraak verzetten, de planning van Enexis Netbeheer, handleidingen en achtergronden. Wilt u niet dat uw meterstanden automatisch doorgestuurd worden naar uw energieleverancier? Dan kunt u na installatie de monteur vragen uw slimme meter te . Door het inzicht in uw energieverbruik kunt u energie en geld besparen.


U krijgt vroeg of laat een aanbod om een slimme meter te laten plaatsen. We nemen de regelgeving rond slimme meters met u door.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts