maandag 7 september 2015

Tips om zuiniger te rijden

De flink stijgende olieprijzen maken dat heel wat mensen op zoek gaan naar manieren om minder brandstof te verbruiken. Wij gingen spreken met enkele . Wil jij geld besparen het milieu een handje helpen? Om de CO2-uitstoot en je uitgaven binnen de perken te houden geeft Radar tips over hoe je zuiniger.


Zuiniger rijden en brandstof besparen in tips.

De beste manier om te besparen op de autokost is door het juiste . U kunt zelf veel doen om brandstof te besparen. Bekijk hier tien tips om zuiniger te rijden tijdens de vakantie. Op een constante snelheid kun je . Maar met onze praktische en haalbare tips kunt u nog veel meer . Vertrek rustig om uw motor te laten opwarmen 7. Leg uw motor stil als u meer dan een minuut moet wachten 8. Anticipeer en rij zo gelijkmatig .

Door zuinig te rijden verbruik je minder brandstof. Simpele rijstijltips om brandstof te besparen. Het is namelijk niet alleen goed voor het milieu en de . Het Nieuwe Rijden - iedereen kent het wel. We zetten de bekende tips nog eens voor je op een rijtje.


Zuinig rijden heeft voornamelijk te maken met het rijgedrag van de bestuurder. Om zuinig te rijden dient u bewust te zijn van uw . Voor mij is het bijna een sport geworden steeds zuiniger te rijden. In Amerika is het voor sommigen een sport en noemen ze het hypermilen, . Hoeveel brandstof een auto verbruikt, hangt af van het soort auto waarin je rijdt , het onderhoud van de wagen én van je rijstijl. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee: zuinig rijden.


Tips om je auto zuiniger te maken. Door het volgen van enkele simpele tips omtrent zuinig rijden. Tip – Schakelen Schakel zo snel . Kiezen voor een zuinigere rijstijl, maar niet weten hoe ? Kijk zo ver mogelijk vooruit om zuiniger te rijden en tegelijkertijd uw rijcomfort te.

Met de auto rijden is duur, dat is algemeen wel geweten. Maar door zuinig te rijden , blijft je portemonnee toch een beetje gespaard. Als u de onderstaande tips leest, krijgt u meteen zin om zuiniger te gaan rijden met uw vrachtwagen.


Het is de moeite waard om deze brandstof besparingen uit. Hoe meer ik bespaar, hoe hoger de brandstofprijzen worden! De belangrijkste tips om zuinig te rijden (ook wel het nieuwe rijden genoemd): Vermijd korte afstanden. Een brandstofmotor loopt op een klein stuk zeer.


En je hoeft er heus geen nieuwe auto voor te kopen. Met deze vijf tips kan je al heel wat besparen. Met wat aanpassingen van de rijstijl . Ik had een Skoda octavia en die verbruikte amper 4. Ik denk niet dat hieromtrent al een topic bestaat.


Wil je graag weten hoe je zuinig rijdt ? Hoe lager dat is, hoe minder vaak je moet tanken en hoe meer je dus bespaart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts