woensdag 14 oktober 2015

App shell tankstations

Loop nooit meer punten mis en ontvang uw extraatjes direct in de App. Station Locator Vind het dichtstbijzijnde tankstation dat voldoet aan uw wensen. De Shell App – Uw vriend op elke reis!


Met de Shell App haalt u het maximale uit uw auto én Shell. Via de onderstaande kaart vindt u de optimale route naar het dichtstbijzijnde Shell of partner tankstation.

De gratis DKV tankstations app met uitgekiende vergelijking van prijzen en. DKV APP – In heel Europa op elk moment tank- en servicestations vinden. Vind dichtstbijzijnde tankstation en plan je route. De Smart Navigator – App van FLEETCOR is nu verkrijgbaar in de App. Vind met de station locator altijd het dichtstbijzijnde Shell tankstation.


Nieuwe BP- app laat klanten brandstof betalen vanuit auto. Raadpleeg onze website of onze app om het dichtstbijzijnde tankstation te vinden.

QEasy Total Lukoil Shell Express Texaco Esso Express Gabriels Esso . Onze app leidt u eenvoudig naar het meest nabije tankstation , waar u ook bent. De Network Fuel Card van Shell helpt ons onze klanten een hoog. Mobiel tanken is het nieuwe tanken, met de On the GO! Bij meer dan 5tankstations door heel Nederland tank je sneller dan ooit. Met XXImo kunt u terecht bij een deel van Shell tankstations in Nederland.


GV Energy Group Kuurne is uitgegroeid tot de nummer speler op de Belgische markt van tankstations en exploiteert GV, Esso en Shell tankstations. Welkom bij Shell Kriterion, de enige studentenpomp ter wereld! Met de app fuelService kunnen bestuurders met een beperking eenvoudig hulp. In een aantal Shell tankstations zijn de unieke wandhouders nu opvallend . Krijg meer info over deze plaats en anderen in de app - Download Truckfly nu!


Tankstation voor vrachtwagens - Shell Vind al uw parkeerplaatsen,. Zoek uw dichtstbijzijnde Shell - tankstation en plan uw route. Vorig jaar september heeft de onderneming een pilot gedraaid met de app op het Shell tankstation Hellevliet.


Ten eerste laat hij zien bij welke tankstations rolstoelgebruikers welkom zijn, tot nu doet alleen Shell met 250 . Shell heeft zich als eerste Nederlandse energiebedrijf aan de app verbonden.

Op dit moment zijn 2tankstations in de app te vinden. Maar het kan nog sneller denken Jaguar en Shell. In de geupdate versies van de F-Pace, XE en XF kun betalen voor je tankbeurt via de app. Navads zorgt ervoor dat alle Shell - tankstations wereldwijd goed aangegeven worden op elke kaart en binnen ieder navigatiesysteem of – app.


Over drie weken is het mogelijk bij Shell - tankstation Van Weelde in. Extendas is bezig met een app voor de telefoon waarmee je . Voorlopig doen alleen 2Shell - tankstations mee aan de zogenoemde F uelService- app. Corinne hoopt dat andere snel zullen volgen. DEN HAAG (AFN) - Shell wil de komende jaren het aantal laadpalen bij eigen tankstations fors uitbreiden.


Het bedrijf richt zich niet op . Posts about shell tankstation written by FleetCor Technologieën B. Zoek het dichtstbijzijnde tankstation met de Station Finder App van FLEETCOR. Klik op de feedback app hiernaast en geef ons feedback om je gevoel nog beter te maken. Meedoen kan in eenvoudige stappen.


Onze gedachten van het bieden van goede service en persoonlijke benadering is dus ook van toepassing bij ons Shell tankstation en Shell shop. De app geeft toegang tot het volledige Shell -netwerk in Europa met alleen in België al meer dan 2Shell tankstations. Als dat geen goede reden is om van Shell tankstation Deersels, Oeijenbraak of Nobis uw vaste stop te maken! Alle drie de stations hebben Free Wifi, zuivere .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts