donderdag 8 oktober 2015

Wat kan ik met een slimme meter

NLE heeft door de implementatie van het Mendix App Platform tegen relatief lage kosten een enorme verbetering in IT-flexibiliteit en . Wachttijden: WhatsApp minuten, social media minuten, . Nederlandse Energie Maatschappij , vSmart (Vaillant). Pure Energie, Anna -inzicht app. Inzicht app ( NLE ) - Direct grip op het energieverbruik.


Voor Anna hoef je geen account aan te maken, je maakt in de app.

Deelnemers zijn gevraagd of een app als Anna -inzicht hen helpt. In het onderzoek wordt gebruik gemaakt van de NLE - app Anna -inzicht. Zo zijn ze bijvoorbeeld te bereiken via Whatsapp en zijn de contracten en voorwaarden. Een welkomstcadeau bij de NLE kan bijvoorbeeld bestaan uit de slimme thermostaat Anna.


De thermostaat ziet er strak uit, heeft een iOS- app en bevat zelflerende functies. Ze regelt de temperatuur en daarmee je comfort in je huis. Handmatig te bedienen, maar ook op afstand met de Anna app.


Anna is waarschijnlijk nog steeds de mooiste maar zeker ook de slimste.

Energieleverancier NLE lanceert de Anna -inzicht app. Er zijn slimme-meter- apps die ook inzicht leveren in de opbrengst van de zonnepanelen. Dit is het geval bij de app van NLE ( Anna -inzicht), . Het woord zegt het al, dit is alleen een indicatie en niet gebaseerd op je werkelijke verbruik.


NLE biedt sinds deze week de Anna - app aan. Anna - inzicht ontwikkel hiermee krijgen consumenten inzicht in hun energieverbruik. Doorloop de opstartschermen van de app. Ik moet een SmileID invullen, maar krijg telkens een foutmelding.


De stappen gevolgd via de site. Welnu, een slimme-meter- app maakt het mogelijk om het stroom- en. Plugwise introduceert de Anna slimme thermostaat.


Op de Anna app kun je onder andere opslaan dat je op vakantie bent, je wilt . De Anna -inzicht app is eenvoudig in installatie en gebruik. Hier kan ik dan wel gewoon twee keer . Bestaande klanten van NLE kunnen als eerste gebruikmaken van Anna. Het maakt bekend dat het werkt aan een integratie van de Oxxio App met de onlangs.


Er zijn veel apps beschikbaar voor het monitoren van het energieverbruik.

Voor deze app hoeft u geen klant van NLE te zijn, wel moet u beschikken over . Met volgende apps weet u exact hoeveel energie u verbruikt. Het bedrijf stelt verder: Met de bijbehorende app is Anna volledig op afstand te bedienen. Door middel van geofencing kan de Anna -thermostaat zich via de bijbehorende mobiele app. Anna ontvangen, zoals ik zelf had gewild. Tijdens de bestelling wordt onmiskenbaar vermeld dat de . Allereerst is er teveel geld afgeschreven via een incasso voor de installatie van Anna , die ik.


NLE app om een zenderpakket te wijzigen ook al maanden niet. Daarmee kun je de slimme thermostaat via de app bedienen, maar heb je ook de. Eneco - Toon, Essent - Nest, NLE - Anna , Eon - EnergieAssistent . Je kunt die locaties zelf in de app zetten.


Dit is een app die van de NLE is en het is mogelijk om hiervan gebruik te . Hierbij wil ik een klacht melden over NLE : Beste NLE , sinds vorige week.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts