vrijdag 23 oktober 2015

Gaslucht ruiken

Open alle ramen en deuren en draai de hoofdgaskraan dicht. Doorloop deze stappen voor de juiste maatregelen. Wat moet u doen als u een gaslucht in huis ruikt ? En wat als u zich serieus zorgen maakt?


Lees het allemaal in dit blog over gasgeur in huis.

Is de meterkraan binnen handbereik? Ga buiten naar een plaats waar je de gaslucht niet meer ruikt. Daar kun je je gsm veilig gebruiken. Dit is mogelijk een gevaarlijke situatie. Volg direct de tips van ConsuWijzer.


Door ontsnapte gaslucht kan een explosie ontstaan en bestaat de kans op verstikking. Aan gas is daarom een typische,. Toen ik vanmorgen beneden kwam, rook ik een hele rare lucht in de gang.

Het lijkt een soort gaslucht , maar niet het gas wat uit je gasfornuis komt. Stankoverlast: rioollucht of gaslucht is vervelend en soms gevaarlijk. Ruikt u brandlucht bij de meterkast? Een erkend installateur kan u van dienst zijn.


Neem dan snel contact op met het Nationaal Storingsnummer en volg deze maatregelen op. Mijn ruikzintuig zeg tegen mij dat mijn huis ruikt naar gas , vooral bij het voordeur of keuken. Draai eens het gas van het gasfornuis open dan ruik je wel hoe het ruikt. Gaslucht is lastig te omschrijven, sowieso erg chemisch. Mocht u gas ruiken , open dan ramen en deuren, sluit de hoofdkraan in de meterkast en gebruik geen vuur.


Enduris is de regionale netbeheerder in Zeeland voor elektriciteit en gas. Enduris staat voor veilig, betrouwbaar en kosteneffici. Ook bij het Alrijne ziekenhuis aan de Meteoorlaan -ondanks dat deze op enige afstand van de Kalkovenweg ligt- is de lucht inmiddels goed te . Vrijdagavond mei om 19:werd de brandweer opgeroepen voor een gaslekkage aan de . Bewoners ruiken gaslucht in woning Tiel.


Het bedrijfspand van Maas Autogroep aan de Curieweg in Alphen aan den Rijn is dinsdagochtend ontruimd. De brandweer heeft metingen te verricht terwijl de .

Als u een penetrante gaslucht ruikt als u de auto start, is de kans groot dat het om een gaslek gaat. Meestal is deze geur extra sterk als u de . Mensen die gaslucht denken te ruiken bij de meterkast of in het portiek, kunnen het landelijk storingsnummer bellen. Een monteur van de netbeheerder komt . Aardgas is van nature reukloos. Omdat gas gevaarlijk kan zijn, vanwege ontploffingsgevaar, is er een onaangenaam geurtje aan gegeven.


Inmiddels ruiken we ook geen gaslucht meer en slaat de meter ook niet meer uit. De bewoners hebben het advies gekregen om te bellen als . Op de Kalkovenweg in Alphen aan den Rijn is opnieuw een sterke gaslucht te ruiken. Niet alleen op het bedrijventerrein, maar in de hele wijk . APELDOORN - Vrijdagmorgen april is de Apeldoornse brandweer met spoed uitgerukt voor een gaslucht aan de Keerkring.


In de Meern zijn zondagavond enkele woningen ontruimd na het ruiken van een gaslucht in een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts