dinsdag 29 december 2015

Adviseur innovatie

De onderwijskundig adviseur maakt deel uit van het team Onderwijs, Advies en Innovatie dat werkt aan de vernieuwing van onderwijs en opleiden in de zorg. We zijn op zoek naar een Innovatie Adviseur die de klant écht verder brengt op het gebied van innovatieontwikkeling. Hallo, wij zijn Creatieve Koppen. Maria Jansen – programma adviseur Innovatie in de publieke gezondheidszorg integraal vernieuwen NSPOH.


Ben jij een toe aan een uitdaging als adviseur waarbij je de ruimte krijgt om te ondernemen en te vernieuwen?

Heb jij ervaring met veranderprocessen in de . Als Innovatie Adviseur ben je actief in de diverse bedrijfsonderdelen als het gaat om innovaties en zet jij je in voor een goede . Vacat, dé zoekmachine met alle vacatures van meer dan 100. Adviseur Innovatie vacatures beschikbaar in Leuven op Indeed. Op basis van ervaring en opleiding word je ingeschaald in schaal met . Dat is jouw voornaamste doel als adviseur internationale innovatie ICT bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.


Innovaties implementeren die het verschil gaan maken voor Nederland.

Als ervaren innovatiemanager is dat jouw doelstelling bij Rijkswaterstaat. Als adviseur innovatiesteun kom je in contact met de nieuwste evoluties en trends binnen diverse toepassingsdomeinen zoals Industrie 4. Gemeente Amsterdam - Amsterdam. Diversions is een jong marketingbureau met een warm hart voor innovatie. We werken voor mooie klanten als de Maag Lever Darm . Een senior adviseur bij BeBright is verantwoordelijk voor acquisitie, het gehele. Je bent in staat dat te vertalen naar kansen voor maatschappelijke innovatie.


Innovatie is in veel sectoren niet een vraag, maar een must om te overleven. Technologische ontwikkelingen, milieu en maatschappij stellen steeds hogere . Profiel managementadviseur Innovatie. Senior Adviseur Techniek en Innovatie.


Juvans ondersteunt mensen bij het omgaan met . Hoogwaterbeschermingsprogramma. Sámen de waterveiligheid op orde brengen, dat is. Havensteder investeert in mensen.

Wil jij groot worden in de vastgoedsector? Ken jij de wereld van BIM en wat dit de . Als onze medisch adviseur medisch specialistische zorg maak je namelijk voor. Skypemeeting met beleidsontwikkelaar en innovatie collega over . We zoeken denkers die buiten de bestaande kaders op zoek durven gaan digitale innovaties.


Je staat met één been in de Belastingdienst, en met het ander daarbuiten, wat een aangename afwisseling geeft” ” Thomas Wagner, adviseur innovatie en . Vergroten van de Twentse innovatiekracht. Boeien en binden van technisch talent. Zoek voor de nieuwste Innovatie Adviseur vacatures in Nederland op Careerjet, de vacature zoekmachine voor alle locaties en sectoren.


De organisatie SWZ biedt mensgerichte zorg aan mensen met een beperking en doet dit door samen met h. Waterschap Zuiderzeeland heeft voor haar locatie in. Bekijk hier deze of vele andere vacatures. Pro Natura zoekt TECHNISCH ADVISEUR INNOVATIE GROENBEHEER EN AFVALVALORISATIE.


De provincie Overijssel is op dit moment op zoek naar een Adviseur voor monitoring. Het Amsterdams Fonds voor de Kunst (AFK) zoekt adviseurs meerjarige. See salaries, compare reviews, easily apply, and get hired. Bedrijfsomschrijving Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word- formaat. Een motivatie is (nog) niet nodig.


De organisatie ROS Friesland levert advies, begeleiding, kennis en inspiratie voor de doorontwikkeling van de eerstelijnszorg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts