donderdag 31 december 2015

Buitenboordmotor tank slang

Voordelige prijzen, tegen een super service geleverd. Motor vuil quad fiets brandstof gas cap benzine tank vent ventiel pijp slang beschrijving: uw . Deze buitenboordmotor tank is geschikt voor iedere buitenboordmotor van. Compleet geleverde benzinetank met slang , knijpbal en connector.


Helft van de prijs van originele benzinetanks.

De tanks zijn uitvoerig getest en worden geleverd met jaar garantie. Selecteer bovenstaand de gewenste tank en e. Wilt u meerdere tanks bestellen met slang voeg dan eerst het . Onderdelen en accessoires voor buitenboordmotoren. Handige draagbare brandstoftank voor buitenboord motoren. Verkrijgbaar in 1 en liter uitvoering met reserve gedeelte. Talamex kunststof draagbare brandstoftank voor benzine.


Buitenboordmotor acc, een uitgebreid aanbod vind je bij Nederlands grootste watersportwinkel.

Benzinetank voor buitenboordmotor. De tank wordt geleverd zonder slang en adapters. Motor verbindingsstuk tank voor Mercury buitenboordmotor met een slang. Originele Scepter tank liter.


Yamaha, benzinetank, brandstoftank , benzine, diesel, benzinestekker, connector. Trem buitenboordmotor brandstoftank , voorzien van aansluitnippel voor mm slangaansluiting. Voorzien van niveaustrip aan de zijkant van de tank en een . Wordt geleverd zonder slang en adapters. Adapter vrouwelijk voor motor of tank. Geribbelde tankconnector voor 8mm slang.


En als je de tank rechstreeks op de carburateur aan sluit. Tank Tank Connector Voor Yamaha Buitenboord Motor Motor 6mm Slang. Voor elke type Yamaha buitenboordmotor de juiste benzine aansluiting, of zoals.


Ook uw tank connector, de aansluiting van uw benzineslang op uw. Beschrijving: One paar bootmotor brandstofleiding connectoren voor . Wanneer u de verbinding tussen de motor, slang en tank gaat vervangen, zijn brandstofconnectoren onmisbaar. Voor de vervanging van de brandstofverbinding .

De buitenboordmotoren dienen jaarlijks onderhouden te worden. Brandstofleiding Tank Connector Voor Yamaha Buitenboord Motor Motor 6mm Mannelijke Onderstel Slang online aanbiedingen. Complete set van benzinetank, slang en aansluitstekker voor de Yamaha buitenboordmotor. Afmetingen: 362mm x 260mm x 228mm liter.


Brandstoftank liter Gemaakt van hoogwaardig polyethyleen,. Universeel draagbare brandstoftank voor benzine. Roeivereniging Breda heeft drie boten en drie buitenboordmotoren. Zet de tank in het “Knoester Energie pakhuis” met de slang op de tank.


In prima staat te koop aangeboden: Externe tank ca. Kan zo aangesloten worden op je eigen buitenboordmotor. Alle brandstoftanks zijn voorzien van een ontluchtingssysteem, een brandstofniveaumeter en. Bouwmeester Watersport en Yamaha raden aan buitenboordmotoren van een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts