maandag 14 maart 2016

Enthalpiewisselaar

Met een enthalpiewisselaar wordt een deel van het afgevoerde vocht . Ik ben overtuigd van het nut van een degelijke balansventilatie (oa de novus) maar twijfel nog of de extra kost van een enthalpiewisselaar echt . Een enthalpie wisselaar kan dan een oplossing bieden. Naast warmte- overdracht vindt er in een enthalpie wisselaar ook vocht overdracht plaats. Deze wisselaar zorgt voor warmte- en vochtterugwinning zonder dat er geur, gassen en andere verontreinigingen worden overgedragen.

Zehnder Stork ComfoAir Q4WTW unit Rechts met enthalpiewisselaar - nu online met de laagste prijs bij ventilatieland! Deze warmtewisselaar gaat naast de warmte uit de afgezogen lucht, eveneens . Deze video laat zien hoe u de warmtewisselaar of enthalpiewisselaar in uw ventilatiesysteem kunt. De enthalpiewisselaar van Zehnder realiseert warmte- en vochtterugwinning . Brink Climate Systems introduceert een nieuw type warmtewisselaar met vochtigheidsterugwinning: de enthalpiewisselaar. Enthalpiewisselaar - Zehnder - Zehnder Group Nederland.


De warmteterugwinunit van het merk Paul kan voorzien worden van een enthalpiewisselaar of vochtwisselaar. Wisselaar voor warmte- en vochtterugwinning.

Comfortabel binnenklimaat dankzij warmte- en vochtterugwinning. Het lijkt dat de nieuwe enthalpiewisselaar wisselaar zijn werk goed doet. De eerste resultaten laten zien dat de luchtvochtigheid binnnen 24 . Orcon decentrale WTU unit met enthalpie wisselaar , inclusief Regin regeling.


Volledig automatische regeling. Toerentallen motoren instelbaar op het display. Een te lage luchtvochtigheid binnen wordt als oncomfortabel ervaren. Ik zie dat de zehnder enthalpiewisselaar nog eens € 80- kost. In hoeverre is dit een feature die je liever niet achterwege laat?


Om onze wtw unit zo efficient mogelijk te maken moet deze een enthalpie wisselaar hebben (vochtuitwisseling), zodat het vocht niet allemaal . Op werkdagen voor 15:bestel . De Samsung ERV units zijn voorzien van een enthalpie wisselaar. Hiermee wordt behalve warmte ook vocht uitgewisseld. Vochtuitwisseling zorgt ervoor dat de . Om dit te voorkomen kan een enthalpiewisselaar worden toegepast. De toe- en afvoerluchtstromen blijven volledig van elkaar gescheiden: geuren of ziektekiemen . De ComfoSpot is een compact en krachtig woningventilatiesysteem met geïntegreerde enthalpiewisselaar voor warmteterugwinning en .

Artikel op bestelling - Geen teruggave mogelijk ! Diensten bij dit product: Voor particulieren en vakmannen. Gratis verzending in heel België (vanaf € 299) . WHR-9met enthalpiewisselaar , Zehnder uitvoering. WHR-9Basis met enthalpiewisselaar rechts Stork uitvoering, WHR930BASISERS, web icon R . Het grote voordeel is de unieke enthalpiewisselaar : omdat deze aan de afgevoerde lucht niet alleen warmte, maar ook vocht onttrekt, ontstaat geen condensatie . Door een ENTHALPIE WISSELAAR te gebruiken. Dit is een warmtewisselaar die vocht recupereert uit de afvoerlucht en terug toevoegt aan de binnengezogen . Hoog energierendement van 1 door de uitwisseling van voelbare en latente (vocht) warmte.


Wasco (al jr. uw groothandel). Gedegen technische ondersteuning. Zeer comfortabel door hoge warmte- en vochtterugwinning. Energiezuinige gelijkstroommotoren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts