woensdag 23 maart 2016

Nieuwe meter

Een slimme meter is een digitale gas- en elektriciteitsmeter die zowel op locatie als op afstand kan worden uitgelezen. De meter is een vervanging voor de . Met een slimme meter hoef je de meterstanden niet zelf door te geven. Maar wat is een slimme meter precies? Wat zijn de voordelen en wat moet je doen als je .

Onze aannemer komt bij u langs om uw huidige meter te vervangen voor een slimme meter. U ontvangt hierover eerst bericht. Via onderstaande stappen gaan.


De slimme meter is de laatste tijd negatief in het nieuws. Welke nadelen kleven er aan de slimme meter ? Wij zetten er in dit blog vijf op een . Lees meer over de kosten van een slimme meter op Energieleveranciers. Lees ook informatie over planning, privacy, meterstanden en handleidingen van de .

Nederlandse meterkasten hangen kunnen meer meten dan het daadwerkelijke verbruik. U krijgt vroeg of laat een aanbod om een slimme meter te laten plaatsen. We nemen de regelgeving rond slimme meters met u door. Nee, u hoeft niet een slimme meter te accepteren.


Overal in Nederland zijn netbeheerders bezig met het vervangen van energiemeters. Aanvragen met voorrang kan tegen betaling. Afspraak verzetten, de planning van Enexis Netbeheer, handleidingen en achtergronden. U kunt hem weigeren als Enexis Netbeheer u een slimme meter aanbiedt op uw adres. Als je geen slimme meter wil, dan kan kan je de slimme meter weigeren.


Je oude meter blijft dan hangen. Lees hier welke mogelijkheden er . Tegenwoordig hoort u veel over de slimme (of digitale) meter om uw energieverbruik te meten. De Vastelastenbond geeft meer informatie over de slimme meter.


Als uw netbeheerder een slimme meter aanbiedt, mag u deze weigeren. De netbeheerder kan wel een digitale meter plaatsen die geen meterstanden . Wat betekent de komst van de slimme meters voor de eigenaars van zonnepanelen?

Hebben zij iets te vrezen of niet? U mag de slimme meter weigeren. U kunt de slimme meter ook laten uitschakelen, zodat deze niet automatisch op afstand wordt uitgelezen.


Bij het installeren van zonnepanelen wordt vaak de oude meter vervangen door een slimme meter. Maar vaak is dan een meter met draaischijf . Iedereen krijgt er een, thuis in de meterkast: een slimme meter. Dankzij de betrouwbare slimme meter hoef je jouw meterstanden niet meer door te geven en heb je inzicht in je verbruik. Perfect in combinatie met de Oxxio . Met deze digitale meters kunnen we de vraag . Waarschijnlijk heb je wel eens van een slimme meter gehoord. Uw netbeheerder kan via deze digitale meter uw . Buiten het in gebruik nemen van een slimme energiemeter kun je ook gratis gebruikmaken van onze slimme meter diensten die je extra voordelen bieden!


Gaat u zonnepanelen aanschaffen? Denk kritisch na over het vervangen van de meter ij de meterkast door de slimme meter. Radar start een meldpunt en ontvangt graag jouw klacht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts