woensdag 30 maart 2016

Magnetische olieplug

Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Magnetische -olie-aftapplug-M12x1. Groot assortiment van JMP Aftapplug met een unieke Laagste Prijs Garantie.


Aluminium olieplug met magneet TCEM. De olieplug is gemaakt van gehard aluminium. Motoren zijn aan slijtage onderhevig, met name nieuwe en gereviseerde.

Dit ondanks de beste materialen, . Aan die magneet blijven afgesleten deeltjes ijzer zitten. H-Gear magnetische carterplug (motor). Inclusief O-RingUniverseel Honda. Gemakkelijk te bestellen bij Paruzzi classic Volkswagen onderdelen onder Paruzzi nummer: . Aftapplug zonder magneet Bihr uit zwart geanodiseerd aluminium, garandeert de afdichting van de aftapopening. Olie carterplug voor schakelbrommers met een Derbi nieuw type motorblok.


Deze carterstop is voorzien van een magneet en zit onder in het carter.

Honda, For Mazda, Mitsubishi schroefdraad M14x1. Voorkomt dat de olieplug in de olieopvangbak valt. Een magnetische olieplug zorgt voor een schoon smeermiddel en verlengt onderhoudsintervallen. Schrijf de eerste review van dit product. Ferrari 3en 346), vernieuw het oliefilter A. Olieplug met magneet originele uitvoering van Rover.


Reinig de magnetische olieplug B. Voorkom beschadiging aan uw motorblok door losse metaaldeeltjes met deze magnetische aftapplug. Metaaldeeltjes uit uw olie blijven aan de magneet. Alle andere voertuigen met 20x1. De magnetische olieaftap plug voor Suzuki offroad motoren is verkrijgbaar bij V1mx.


Iets leeg laten lopen dmv de olieplug los te draaien. Olie Plug voor BMW R4V Boxer modellen. Zeker weten of dit het juiste onderdeel is voor . De oplossing is eenvoudig, monteer een oliestop met magneet in je carterpan en alle langskomende metaaldeeltjes zullen hieraan hechten.


In deze kit zit alles wat je nodig hebt voor een oliewissel: filters, de juiste hoeveelheid olie, pakkingen, magneet , bouten en een olieplug. Als de olie koud is dan blijft er veel te veel troep onderin liggen, en mijn magnetische olieplug maakt ook niemand schoon.

Het is dan zaak bij elke olieverversing de dop goed te reinigen. Toevallig krijgt ie morgen een beurt. Denso Iridium IKHplugs en Castrol Sport 0Wolie. Heb ook een Dimple magnetische olieplug. Carter heeft een magnetische olieplug.


Volledige historie is bekenincl. Onderhoudsboek Zomerwagen en enkel gereden met droog weer . Ik heb een magnetische olieplug , daar zat niet veel troep aan. De motor er toch maar weer uit? Ook de vervanging van een standaard olieschroef van staal is verstandig: de in de fabriek ingebouwde schroef heeft in de regel geen magneet. Be the first to review “ Magneet aftapplug” Reactie annuleren.


Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen. Voor het snel en doeltreffend repareren van ernstig beschadigde olie carter . Gebruik als dat mogelijk is magnetische oliecarter afvoerpluggen. Deze verkleinen de kans op het voortijdig slijten van de motor en zijn een extra indicator van . Deze is magnetisch en houdt metaalslijpsel vast.


Kan iemand mij vertellen wat de maat van een olieplug van een 150cc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts